Saturday, December 20, 2014

nak kembali memblog....

salam...

lama....sungguhhh lama x menulis di sini. teringin sebenarnye...tp laptop rosak. ni pn menaip kt henpon.

lama...sampai dah ada ank no 3.
lama...sampai ank yg nma nya Ammar Zahin Naili bin Mohd Yusof tu dah setahun 2 bln haa
lama kan?

ni...nk menulis balik sebab dah i neeed...realllyyy need my therapy meh.

dan...

rs mcm...byk kenangan dh kabur2 dlm kepala.
umor dah meningkat kan..

ok..nnt aku tulis lg lah..

ni ala2 mukadimah...
jgn ilang lg dah ler..pstu..ank no 4 lak 2 thn bru tulis.
kuikuikui....

3 comments:

Umi Aida said...

lamaa dh tunggu.. bile nak mmblog semela

Rozita said...

uik...hilang lagi dah??
gambar pun dah patut updated dah tu yanti..hehehe...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)